Reparatie & Onderhoud

Reparatie van een Hobie 16

Reparatie van een Hobie 16

Reparatie
Hobie Cat Holland is al 25 jaar de specialist in alle voorkomende polyester reparaties op catamarans en mono huls. Onze reparaties variëren van het bijwerken van de gelcoat toplaag tot het volledig herstellen van zwaar beschadigde objecten. Hobie Cat Holland streeft ernaar alle reparaties uitsluitend met origineel materiaal te herstellen om zo tot het beste resultaat te komen.

Hobie Cat Holland heeft met de diverse verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus veel ervaring, hierdoor kunnen schadegevallen snel en vakkundig worden afgehandeld.

Onderhoud

Voor het onderhoud van uw gehele boot en/of bepaalde onderdelen bent u bij Hobie Cat Holland aan het juiste adres, ongeacht het type of merk. Alle kennis en expertise is in huis om u goed van dienst te zijn.

In onze veelzijdige werkplaats komen alle facetten van onderhoud voor, van roer revisie tot de totale refit van uw boot.

Winter en zomer onderhoud

Hobie Cat Holland biedt tevens een binnen- en buiten winterstalling aan. In overleg kan Hobie Cat Holland een gepaste offerte voor het onderhoud opstellen. Aangezien een boot zeker een aantal maanden per jaar blootgesteld wordt aan de diverse weerselementen heeft Hobie Cat Holland zich gespecialiseerd in het polijsten van boten. Hiervoor bieden wij een op maat gesneden pakket aan.